Taalkeuze

Petten en caps bedrukken

Het bedrukken van petten en caps

Bedrukkingen voor petten die uw boodschap kracht bijzetten

Bedrukte petten en caps zijn een goede manier om uw boodschap klaar en duidelijk uit te dragen, ze zijn hip, vallen goed op en passen bij de meeste outfits. Of het nu gaat om uw logo, uw embleem of zelfs om een kleine slogan, het kan een grote impact hebben wanneer het op een professionele manier werd gedrukt.

Gepersonaliseerde bedrukkingen voor petten: maak de juiste indruk op het juiste moment

Onze gepersonaliseerde bedrukte petten kunnen een grote hulp zijn bij uw volgende marketingcampagne of reclameactie. Indien u op zoek bent naar een manier om uw bekendheid uit te breiden, laat uw klanten dan weten wie u bent. Geef een meerwaarde aan uw bedrijf of versterk het gevoel van verbondenheid bij uw personeel en medewerkers.

Wij leveren bedrukkingsoplossingen voor caps die kunnen aangebracht worden op de voorkant, de zijkanten en de achterkant. U hebt keuze uit onze trendy collectie die bestaat uit tal van kleuren en modellen zodat u zeker uw gading zult vinden. Onze petten zijn niet alleen comfortabel om te dragen, ze helpen u ook kracht bij te zetten bij het maken van een statement. Of u nu op zoek bent naar bedrukte petten voor sportdoeleinden, marketingcampagnes of bedrijfsbranding: u kunt onze petten met trots dragen en de hele wereld uw boodschap laten zien.

Spitstechnologie voor het bedrukken van caps

Wij maken gebruik van hoogtechnologische zeefdruktechnieken om caps te bedrukken. Zeefdruk geeft een stevige en blijvende bedrukking en is bovendien zeer veelzijdig en aanpasbaar. Het hele bedrukkingsproces is volledig gepersonaliseerd en wordt gecontroleerd door de computer, dus u kunt zelfs kleine aanpassingen doen zonder dat uw kosten de hoogte ingaan.

Het bedrukken van petten voor alle doeleinden

Wij leveren bedrukkingen voor petten aan een brede waaier van klanten waaronder:

  • Clubs en organisaties
  • Sporters
  • Onderhoudsdiensten
  • Organisatoren van events, feestjes en samenkomsten
    Bedrijven

U kunt ook onze standaardcollectie bedrukte caps bekijken in onze toonzaal. Contacteer ons vandaag nog en wij regelen graag een afspraak.

Hebt u een vraag over onze diensten?

Aarzel niet en contacteer ons, we kijken er naar uit om u te helpen.

Vraag alvast hier uw offerte aan info@pasprint.be