Taalkeuze

Kleding borduren

Het borduren van kleding

Borduurwerk op uw kleding, net dat tikkeltje meer!

Wanneer u een zeker gevoel van continuïteit in uw ontwerp wilt brengen, of het nu om een logo, een slogan of een afbeelding gaat: niets kan worden vergeleken met borduurwerk. Het borduurwerk wordt uitgevoerd met garen in verschillende kleuren die worden samengebracht door state-of-the-art borduurmachines. PAS levert al meer dan 25 jaar een ongeëvenaarde borduurservice (zowel op het gebied van kwaliteit als engagement) voor textiel in het algemeen, met een focus op kleding.

Waarom borduren op kleding?

Het borduren op kleding is veel opvallender dan het bedrukken ervan, maar ook bedrukkingen hebben natuurlijk hun kwaliteiten. Wanneer u uw ontwerp of logo borduurt op uw kleding, is dat voor altijd, tenzij u het er fysiek weer zou afhalen. Borduren op kleding is duurzaam, chemisch resistent en waterproof. Het geeft u en uw bedrijf ook een professioneler imago omdat het niet mogelijk is ingewikkelde borduurwerken uit te voeren met eenvoudige hulpmiddelen.

Er zijn ingewikkelde machines en computerprogramma’s nodig om deze kwalitatieve borduurontwerpen op uw kleding aan te brengen en daarvoor hebt u een ervaren partner zoals PAS nodig. Wanneer u uw logo, embleem of slogan borduurt op uw kleding en officiële outfits, laat u zien dat u uw bedrijf of vereniging ernstig neemt.

Een groot aanbod aan geborduurde kleding

Omdat wij volledig begrijpen dat u uw merk en uw boodschap wilt promoten op een heel gamma aan kleding, bieden wij ons borduurwerk aan voor:

  • T-shirts
  • Jassen
  • Sweaters en truien
  • Caps en petten
  • Tassen
  • Sport- en werkkleding
  • Schooluniformen en uniformen voor onderwijsinstellingen en instituten
  • Accessoires en outfits met uw merknaam erop

En nog veel meer

Het maakt niets uit welk type textiel u kiest, wij kunnen erop borduren. Onze eigen ontwerpers en borduurexperts maken gebruik van gespecialiseerde software om zelfs de meest ingewikkelde ontwerpen met de grootste precisie en volgens onze veeleisende normen te borduren. Zowel op gebied van kwaliteit als kwantiteit kunnen we niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, we zullen ze zelfs overschrijden. Wij werken reeds voor een hele waaier aan bedrijven en precies daarom kunnen wij ook grote hoeveelheden makkelijk aan.

Lijkt borduren niet echt uw ding? Bekijk dan zeker onze opties voor het bedrukken van textiel.

Neem contact op en we tonen u graag onze ontwerpen en collecties. Bel ons of bezoek onze toonzaal in Deurne.

Hebt u een vraag over onze diensten?

Aarzel niet en contacteer ons, we kijken er naar uit om u te helpen.

Vraag alvast hier uw offerte aan info@pasprint.be