Taalkeuze

Hemden bedrukken

Het bedrukken van hemden en shirts

Bedrukte shirts en hemden

Via bedrukte hemden kan u uw bedrijf op een leuke manier in de kijker zetten. Bovendien helpt het uw medewerkers een voeling met de organisatie te ontwikkelen. In de horeca is een bedrukt hemd vrij standaard en ook andere bedrijven verkiezen hemden boven bedrukte T-shirts.

De bedrukking weerspiegelt hoe u zich voelt over uw bedrijf, uw groep en uw boodschap. Al meer dan 25 jaar bieden wij bedrukkingen voor shirts en hemden aan een brede waaier van klanten over heel Nederland, Luxemburg, België en zelfs daarbuiten. Wij hebben een in-house expertise ontwikkeld in het leveren van kwaliteitsbedrukkingswerk op shirts.

Hemden bedrukken daar waar het telt

Bij het bedrukken van een hemd is de plaats van de bedrukking van groot belang. De meest gebruikelijke plaatsen zijn:

  • Boorden
  • Manchetten
  • Zakken
  • Rug
  • Schouderstukken

Het is de bedoeling uw boodschap op een duidelijke manier over te brengen. En zelfs wanneer u geen boodschap wilt overbrengen maar u uw T-shirt en hemd enkel om esthetische redenen wilt laten bedrukken, is de juiste plaatsing nóg altijd van het grootste belang.

Onze ontwerpers helpen u graag op professionele manier bij het bepalen van de plaats op uw shirts waar de bedrukking precies moet komen. Wij helpen u ook bij het bepalen van het contrast tussen de shirtskleur en de kleuren van de bedrukking.

Bedrukte shirts met klasse en technologie

Wij maken gebruik van state-of-the-art-technologie om stijlvol borduurwerk te creëren. Onze in-house ontwerpers maken gebruik van speciale software om u bij te staan en om in geen tijd al uw ontwerpen naar een driedimensionale realiteit om te zetten. In onze werkplaats beschikken wij over drie borduurmachines die verschillende types borduurwerk op shirts in grote oplagen makkelijk aankunnen.

Wie maakt gebruik van bedrukkingen op hemden?

Zowat iedere organisatie en iedereen die op zoek is naar een manier om zijn merk te promoten of een boodschap uit te dragen. Wanneer uw organisatie zijn leden opdraagt de officiële kleding te dragen, is het verstandig om de hemden te laten bedrukken. Wij leveren bedrukkingen aan bedrijven, sportverenigingen, opleidingscentra, …

Bent u een bedrijf, sportclub, school of opleidingsinstituut? Bent u een sporter, campagneleider, eigenaar van een winkel of verkoophal? Wij kunnen u helpen!

Wij bedrukken en borduren met het grootste gemak emblemen, logo’s, slogans, bedrijfsnamen, karikaturen en themaontwerpen. Al deze opties zijn beschikbaar op onze prachtige en ruime collectie shirts en hemden. Bestel nu uw catalogus voor meer informatie.

Ook kan u natuurlijk uw eigen shirts en hemden laten bedrukken Neem vandaag nog contact op om een afspraak in onze toonzaal te maken en een glimp op te vangen van de wonderen die wij verrichten op het gebied van het borduren en bedrukken van shirts en hemden.

Hebt u een vraag over onze diensten?

Aarzel niet en contacteer ons, we kijken er naar uit om u te helpen.

Vraag alvast hier uw offerte aan info@pasprint.be