Taalkeuze

Bedrukken

Zeefdruk

Voor het bedrukken van textiel van de meest gangbare ontwerpen en patronen is zeefdruk vaak de beste oplossing. Zeefdruk bij PAS Print is veelzijdig en van hoge kwaliteit. Wij bieden een capaciteit van 15.000 druks per dag aan in 12 kleuren.

LEES MEER

Transferdruk

Wenst u full-color afbeeldingen of foto’s op een moeilijk bedrukbare ondergrond? Dan is zeef- of digitale transfer de ideale oplossing. De afbeelding wordt door een printer op een vinyl drager gedrukt, waarna het door middel van een hittepers op je T-shirt, hemd of ander textiel wordt aangebracht.

LEES MEER

Digitaal drukken (DTG)

Wenst u full-color afbeeldingen of hele foto’s in kleine oplages te laten drukken? Dan is digitale drukken de ideale oplossing. De afbeelding wordt precies zoals het origineel op het textiel van uw keuze gedrukt, met volledig behoudt van beeldkwaliteit. Bij deze techniek worden geen film- of zelfkosten aangerekend.

LEES MEER

Grafische studio

Hebt u een idee van het ontwerp, maar niet meer? Geen probleem, bij PAS Print beschikken we over een ervaren ontwerpstudio om u te begeleiden bij uw keuzes en tot de perfecte oplossing te komen. Onze grafische vormgevers staan u graag bij met het uitwerken van uw design.

Prepress

Bij PAS Print is elke stap van het productieproces even belangrijk. We behandelen dan ook elke vraag van begin tot levering met de grootste zorg: zo vertalen we uw specifieke vraag elke keer weer in het best denkbare resultaat en begeleiden we u met onze persoonlijke aanpak en ervaring in het verbeelden van uw wensen.

Eigen Brand Inside Neck Print

Onze service gaat letterlijk tot in de kleinste puntjes van uw kleding. Met inside neck private labeling drukken we een kwalitatief logo aan de binnenkant van uw textiel. Versterk uw naamsbekendheid en geef uw merkkleding een extra touch door een label in uw kleding te laten drukken.

Relabeling

U wil natuurlijk uw eigen logo en bedrijfsnaam in het neklabel van uw textiel. Ook daar hebben we bij PAS Print aan gedacht: we bieden voor een democratische prijs professionele personalisaties door ingenaaide labels aan. We zorgen voor uw sterk merk, ook binnenin.

Folding, bagging, tagging

Onze poly bagging service zorgt ervoor dat elk kledingstuk netjes gevouwen in doorzichtige verpakking en eventueel voorzien van maatsticker wordt geleverd. Zo hoeft u daar geen tijd meer mee te verliezen.

Hangtags

De door u geleverde hangtags worden door ons aan uw kleding toegevoegd en zorgen voor dat tikkeltje extra dat uw kleding een professionele en hoogwaardige look geeft. 

U levert uw textiel, wij bedrukken

U levert zelf uw textiel en zoekt een betrouwbare partner voor het bedrukken of borduren? Dat kan. Neem contact op voor meer informatie.

Custom made

Een T-shirt-collectie, jassen op maat, of waarom geen volledige eigen kledinglijn? PAS Print beschikt over de jarenlange ervaring om uw bedrijf of organisatie van eigen textiel met een herkenbare, professionele toets te voorzien.

Levering & transport

PAS Print zorgt voor levering van uw bestelling op aanvraag, maar u kunt uw goederen ook zelf afhalen. Ook voor de levering van stalen maken we graag samen met u een aangepaste prijsofferte op.

Hebt u een vraag over onze diensten?

Aarzel niet en contacteer ons, we kijken er naar uit om u te helpen.info@pasprint.be  +32 (0)3 326 13 30