Taalkeuze

Bedrukken|Transferdruk

Transferdruk

Hebt u regelmatig lastig te bedrukken items en meerkleurendruk nodig in kleine oplages? Kies dan voor zeefdruk transfer. De opdruk wordt via zeefdruk in spiegelbeeld op een polyester laag gedrukt, waarna de transfer door een hittepers op het textiel wordt geperst.

Digitale transfer

Wenst u full-color afbeeldingen of hele foto’s in kleine oplages drukken? Dan is digitale transfer de ideale oplossing. De afbeelding wordt door een digitale printer op een vinyl drager geprint, waarna het door middel van een hittepers op je T-shirt, hemd of ander textiel wordt aangebracht. Stuur je een onzuivere of gepixelde foto door, dan komt die ook zo op het textiel te staan. Een zo hoog mogelijke resolutie van je beeld is dus aangewezen. Hou daar rekening mee.

Zeefdruk transfer

Niet alle textiel is bedrukbaar in zeefdruk. In dit geval kunnen we overgaan tot zeefdruktransfer. De opdruk wordt via zeefdruk in spiegelbeeld op een polyester laag gedrukt, waarna de transfer door een hittepers op het textiel wordt geperst. Hierdoor is het mogelijk om op dubbel gevoerde kledij, over kledingnaden en op moeilijker bereikbare plaatsen te drukken.

Flex transfer

Hebt u textiel met prints nodig in 1 kleur en in kleine oplagen? Dan raden we flex transfer aan. U heeft de keuze uit tal van verschillende flex types voor een uniek resultaat: van mat tot opvallend neon en glitter. Hier wordt de print uitgesneden uit vinyl. Flex transfer is een hoogwaardige en duurzame vinyl transfer, bijzonder geschikt voor sportkleding en werkkleding.

Geweven badges

Om een extra touch te geven aan je textielen kan je gebruik maken van geweven badges. Deze geven een professionele look aan jouw logo. Geweven badges laten vaak meer detail toe dan geborduurde badges. Ze worden los geleverd, met of zonder heat-seal backing en kunnen worden aangebracht op de textielen en plaatsing van uw keuze. 

GEBORDUURDE BADGES HEAT-SEAL BACKING

Deze kwamen eerder al aan bod, maar bovenop de eigen producties met badgestof of hitte-oplosbare drager kunnen we ook speciale producties aanbieden waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken. Zo wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een combinatie van borduur en sublimatie om badges te realiseren. Dankzij sublimatie zijn we in staat om meer details weer te geven in ontwerpen.

Personalisatie

Bij PAS Print kan u ook terecht om uw textiel te laten personaliseren. Denk aan sportshirts waarop een individuele naam en/of een individuele nummer moet komen. Met onze flextransfers kan u de kleur, het lettertype en het formaat uitkiezen zodat we perfect uw keuze in personalisatie kunnen realiseren.

Hoe lever ik mijn bestelling het best aan?

Aanleveren

  • Een vectorieel bestand in aparte lagen op ware grootte.
  • Minimale resolutie van 300 dpi. Dit is een eenheid van resolutie van aangeleverde bestanden, uitgedrukt in pixels per inch. Hoe hoger het getal, hoe meer kwaliteit we kunnen leveren.
  • De beste manier voor het aanleveren van bestanden is via een WeTransfer link of link vanop uw downloadsite met daarop uw ontwerp. Dit verkleint de foutmarge. Een andere mogelijkheid is het opsturen van het bestand als bijlage bij een e-mail.

Kostprijs

  • Per beeld is er een eenmalige instelkost.
  • De beeldgrootte en het aantal stuks bepalen de kost.
  • De drukkost daalt niet omgekeerd evenredig het aantal zoals bij zeefdruk.

Posities

Voor u uw wensen kenbaar maakt en we een aangepaste offerte opmaken, is het belangrijk om weten welke posities op kleding tot de mogelijkheden behoren.

Zo kunnen we aan de voor- en achterkant van T-shirts een oppervlak van 33 x 43 cm bedekken.

Het is wel mogelijk om over naden, vlakbij knopen en dicht bij de kraag te transfereren, maar de naden blijven zichtbaar.

Hieronder ziet u in detail op welke posities en voor welke afmetingen we een kwalitatieve bedrukking kunnen waarborgen.

Heeft u een specifieke vraag of wenst u een gedetailleerde offerte?

Neem een kijkje naar onze veelgestelde vragen of neem contact op voor meer info.

Hebt u een vraag over onze diensten?

Aarzel niet en contacteer ons, we kijken er naar uit om u te helpen.info@pasprint.be  +32 (0)3 326 13 30