Taalkeuze

Collectie

Nieuwe herfst-winter collectie 2019

Zoekt u een kwaliteitsvol, duurzaam kledingstuk dat kan worden gespecialiseerd? Wilt u uw eigen merk creëren? Kies voor Stanley/Stella. Kwaliteit, duurzaamheid en comfort zitten in het DNA van Stanley/Stella. Elke stof wordt gewikt en gewogen en moet voldoen aan strenge criteria.
SOL’S wordt heel vaak beschouwd als een parcoursblazer op het gebied van stijl, creativiteit, innovatie en dat ‘ene iets’ dat zijn producten doet opvallen, die allemaal echte waarde toevoegen aan het merk. De collectie is geschikt voor zakelijke-, werk-, vrijetijds-, sports- of promotiekleding en dit voor dames, heren en kinderen.
PROACT bevindt zich op alle terreinen met zijn multisport assortiment. Teamwear met een complete collectie voor de “trainingen, wedstrijden en uitjes”. Individuele sporten met specifieke collecties voor golf, tennis, running, cycling, … Complete outfits voor dames, heren en kinderen.
KARIBAN restyled gebruikelijke promotionele textiel voor zowel zakelijke- als vrijetijdskleding. Getailleerde snits, aandacht voor details, breed kleurenpallet en items voor dames, heren en kinderen.
B&C is een Belgisch merk met een ruim aanbod aan werkkledij, promotie, mode en retail, sport en vrije tijd en dit voor dames, heren en kinderen. B&C is gekend voor het brede kleurenpallet en een hele serie van tijdloze en nieuwe artikelen.
RUSSELL heeft een ruim aanbod in zakelijke, werk-, vrijetijds- of promotiekleding. Russell is uitgegroeid tot één van de bekendste kledingmerken in de sector. Ze zijn constant bezig met het innoveren, ontwikkelen en verfijnen van nieuwe producten.
TEE JAYS creëert kleding van hoge kwaliteit voor de stijlbewuste man en vrouw. Kleding die rijk is aan details en comfortabel is om te dragen. Ze investeren in hun producten en sparen geen enkele moeite uit om elke unieke stijl te verfijnen, geïnspireerd door de hele wereld.
Het Canadees merk Gildan troeft met kleuren en biedt comfortabele basics voor dames, heren en kinderen aan competitieve prijzen. Speciaal voor de Europese markt hebben ze het assortiment “Softstyle” geïntroduceerd wat aansluit bij de behoeften van deze markt.

Hebt u een vraag over onze diensten?

Aarzel niet en contacteer ons, we kijken er naar uit om u te helpen.