Taalkeuze

Collectie

Algemene catalogus

Catalogus S/S 2023

Kariban

Ontdek de PAS Print bestsellers

Logo Kimood
Kimood staat voornamelijk bekend voor zijn kwalitatieve zakken voor zakelijk, sportief, reis- of vrijetijdsgebruik. Met de Conscious Collection staat Kimood erop deze zakken te maken uit 100% biologische materialen. Bij ons kan u deze zakken laten bedrukken met uw ontwerpen.
B&C
B&C is een Belgisch merk met een ruim aanbod aan werkkledij, promotie, mode en retail, sport en vrije tijd en dit voor dames, heren en kinderen. B&C is gekend voor het brede kleurenpallet en een hele serie van tijdloze en nieuwe artikelen.
Logo Stanley/Stella
Zoekt u een kwaliteitsvol, duurzaam kledingstuk dat kan worden gepersonaliseerd? Wilt u uw eigen merk creëren? Kies voor Stanley/Stella. Pas is officiële dealer van Stanley & Stella. Kwaliteit, duurzaamheid en comfort zitten in het DNA van Stanley/Stella.
Logo Beechfield
Al meer dan 25 jaar is Beechfield de marktleider gebleven op het gebied van rebrandable mode en loopt voorop met cutting-edge lifestyle producten. Ook Beechfield werkt volgens ethisch verantwoorde principes en een verbintenis aan design kwaliteit en innovatie. De bestsellers van Beechfield kan u bij ons ook bekijken.
Native Spirit Logo
Terug naar de essentie. Native Spirit komt voort uit 1 wens: het bieden van een eigentijds merk met kwaliteitsvolle, milieuvriendelijke producten. Daarom kiest Native Spirit enkel hoogwaardige kleding te maken uit gerecycleerde en biologische materialen. Van gerecycleerd katoen tot gerecycleerd polyester, Native Spirit optimaliseert zijn ontwikkelingen om actief bij te dragen tot de opwaardering van afval. Recycleren, beter produceren, beter consumeren.  
Proact bedrukken
PROACT bevindt zich op alle terreinen met zijn multisport assortiment. Teamwear met een complete collectie voor de “trainingen, wedstrijden en uitjes”. Individuele sporten met specifieke collecties voor golf, tennis, running, cycling, … Complete outfits voor dames, heren en kinderen.
Gildan
Het Canadees merk Gildan troeft met kleuren en biedt comfortabele basics voor dames, heren en kinderen aan competitieve prijzen. Speciaal voor de Europese markt hebben ze het assortiment “Softstyle” geïntroduceerd wat aansluit bij de behoeften van deze markt.
Kariban
KARIBAN restyled gebruikelijke promotionele textiel voor zowel zakelijke- als vrijetijdskleding. Getailleerde snits, aandacht voor details, breed kleurenpallet en items voor dames, heren en kinderen.
Stedman Logo
Sinds 1953 staat het merk Stedman voor betrouwbare productkwaliteit, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en ethisch verantwoorde productieomstandigheden. Jaarlijks neemt het aantal milieuvriendelijke materialen in hun collectie toe, met een positieve invloed op de textielindustrie. Bij ons kan u enkele bestsellers van dit merk bekijken.
Sol's
SOL’S wordt heel vaak beschouwd als een parcoursblazer op het gebied van stijl, creativiteit, innovatie en dat ‘ene iets’ dat zijn producten doet opvallen, die allemaal echte waarde toevoegen aan het merk. De collectie is geschikt voor zakelijke-, werk-, vrijetijds-, sports- of promotiekleding en dit voor dames, heren en kinderen.
Russell
Russell heeft een ruim aanbod in zakelijke, werk-, vrijetijds- of promotiekleding en is uitgegroeid tot één van de bekendste kledingmerken in de sector. Ze zijn voortdurend bezig met het innoveren, ontwikkelen en verfijnen van nieuwe producten.
Tee Jays
Tee Jays creëert kleding van hoge kwaliteit voor de stijlbewuste man en vrouw. Kleding die rijk is aan details en comfortabel is om te dragen. Ze investeren in hun producten en sparen geen enkele moeite uit om elke unieke stijl te verfijnen, geïnspireerd door de hele wereld.

Stanley / Stella New Collection

Hebt u een vraag over onze diensten?

Aarzel niet en contacteer ons, we kijken er naar uit om u te helpen.info@pasprint.be  +32 (0)3 326 13 30