Taalkeuze

Bedrijfskleding bedrukken

Het bedrukken van bedrijfskleding

Onze werkkleding is kwalitatief, professioneel ontworpen, extreem comfortabel om te dragen en vermindert de risico’s op de werkplaats.

Pas Print is al meer dan 25 jaar een absolute referentie voor de Benelux als het gaat om werkkleding, met steeds de compromisloze topkwaliteit van de bedrukking of het borduurwerk voorop.

Wij leveren werkkleding aan:

  • Fabrieken en pakhuizen
  • Hospitalen, laboratoria en klinieken
  • Onderhoudspersoneel op scholen, colleges en in onderwijsinstellingen
  • Winkels, toonzalen en shopping centra
  • Onderhoudsdiensten
  • De hotelindustrie
  • De schoonheidsindustrie
  • Beveiligingsbedrijven

We leveren professionele werkkleding voor binnen en buiten en het grootste deel van onze collectie is te verkrijgen in heldere kleuren voor een grotere herkenbaarheid op afstand.

De werkkleding die wij aanbieden bestaat uit overalls, T-shirts, hemden, jassen, truien en sweaters, shorts en pantalons, petten, handschoenen, uniformen en pakken. (bv. Koksuniformen, uniformen voor verplegend personeel)

Onze werkkleding is te verkrijgen in alle standaardmaten. De meeste werkkledij kan worden bedrukt of geborduurd met uw embleem, logo’s, tekens en teksten die nodig zijn opdat uw werknemers zich thuis zouden voelen in de werkcultuur en filosofie van uw bedrijf of organisatie. Bovendien worden ze zo zeer herkenbare vertegenwoordigers van uw bedrijf tijdens klantenbezoeken.

Werkkleding op maat

Laat uw werkkleding uw naambekendheid versterken en laat ze uw marketing versterken. Uw werknemers promoten uw bedrijf, waar ze ook gaan. U kunt ook uw website en contactinformatie laten drukken of borduren, dan hoeven de mensen er niet speciaal om te vragen. U levert ons gewoon het ontwerp, wij doen de rest. Meer informatie.

Neem vandaag nog contact op of breng een bezoekje aan onze showroom.

Hebt u een vraag over onze diensten?

Aarzel niet en contacteer ons, we kijken er naar uit om u te helpen.

Vraag alvast hier uw offerte aan info@pasprint.be