Degelijke en betrouwbare textiel bedrukkingsdiensten

Een compleet gamma zeefdrukdiensten voor textiel aan de beste kwaliteit, omdat u dat verdient

BEJIJK MEER FOTO'S

Wanneer u op zoek gaat naar betrouwbare zeefdrukdiensten in de regio België, Nederland en Luxemburg is er één naam die steeds opduikt: PAS. Wanneer u echt het allerbeste wilt op het gebied van zeefdrukdiensten voor textiel, kunt u steeds op ons rekenen, omdat dit onze passie is sinds 1988. Eigenlijk zijn wij een van de pioniers en marktleiders in deze sector.

 

Ontwerpen en patronen die mensen aanspreken

Ontwerpen en patronen komen helemaal tot leven wanneer ze door onze handen en bedrukkingsmachines gaan, en dat is de reden waarom wij nooit geassocieerd zullen worden met bedrukkingswerk van mindere kwaliteit. Om een glimp op te vangen van hoe we precies te werk gaan en wat we voor u zoal kunnen maken, nodigen wij u graag uit in ons kantoor in Deurne (Antwerpen).


Bedrukkingen op een uitgebreid gamma textiel

Onze bedrukkingen kunnen worden aangebracht op een uitgebreid gamma aan kleding en textiel, zoals: 

Onze bedrukkingsdiensten zijn er voor bedrijven, activiteitenclubs (zoals zwemclubs, sportclubs, fitnesscentra en hobbyclubs), organisatoren van evenementen voor privé- en bedrijfsthemafeestjes en industriële afdelingen die werkkleding nodig hebben

Wij kunnen zeefdrukbedrukkingen aan voor orders die duizenden stuks omvatten en waar een snelle levertermijn vereist is. Onze superieure kwaliteit en flexibiliteit hebben ons groot gemaakt. En hoewel we een uitgebreide collectie kleding en textiel in onze toonzaal hebben, bieden we ook op maat gemaakte bedrukkingsdiensten aan zodat we ook aan uw speciale eisen kunnen tegemoetkomen.

Voor het bedrukken van textiel maken wij gebruik van de zeefdruktechniek omdat dat een van de beste druktechnieken op de markt is. Een groot voordeel van zeefdrukken is dat de ontwerpen en patronen zonder al te veel extra kosten en zonder kwaliteitsverlies nog kunnen worden aangepast. Zeefdruk is ook bekend om zijn grote flexibiliteit, dus profiteer ervan en bestel vandaag nog uw exemplaar van onze collectiecatalogus

Wij creëren onze eigen referentiekaders op het gebied van bedrukkingen

Wij leggen de lat hoog qua materialen, machines en technologie. We nemen wat we doen zo ernstig dat onze beste vertegenwoordigers op verschillende internationale shows en beurzen staan. Wij laten niets aan het toeval over om u textielbedrukkingen van wereldklasse te kunnen aanbieden.

Bezoek onze toonzaal en beleef zelf de magie van onze bedrukkingsdiensten.

 

 

PASPRINT SHOWROOM

BEZOEK ONZE UNIEKE

SHOWROOM

Meer dan 350 m2

Meer dan 2500 stijlen

Gemakkelijk bereikbaar

     Abonneer je aan de PAS Nieuwsbrief
Naam *
Email Adres *
CAPTCHA *
Captcha Image