Language
STAU771 Fisherman Beanie

Stanley / Stella

STAU771 Fisherman Beanie

Stanley/Stella STAU771 Fisherman Beanie

Vissersmuts

  • 1×1 Fisherman Rib
  • 95% gesponnen en gekamd biologisch katoen
  • 5% elastaan
  • Vier vormgevende naden bovenaan
  • Vouwbare rand

 

De Stanley/Stella STAU771 Fisherman Beanie is een trendy vissersmuts die gemaakt is van 95% gesponnen en gekamd biologisch katoen en 5% elastaan. De beanie heeft een 1×1 Fisherman Rib patroon en is voorzien van vier vormgevende naden bovenaan en een vouwbare rand.

PAS Print staat erop volgens de meest ecologische standaarden te werken, zowel voor het gebruik van duurzame stoffen & inkten. PAS Print kan de Stanley/Stella STAU771 Fisherman Beanie borduren met uw ontwerpen.

Wilt u meer te weten komen over onze processen bij het bedrukken? Dan kan u hier meer informatie erover vinden.

PAS is hét toonaangevende bedrijf voor het bedrukken van kleding binnen de Benelux. Al sinds 1988 zet PAS de krijtlijnen uit in textieldruk en borduren. We investeren naar de toekomst toe en verrassen onze klanten met de nieuwste print- en borduurtechnieken. Over de jaren heen heeft PAS Print verschillende nationale- en internationale awards gewonnen voor het opgeleverde werk. Wij zijn trots op deze awards, omdat deze onze passie voor creativiteit, ontwerp en kwaliteit reflecteren.

Zoekt u een betrouwbare partner om uw kleding te bedrukken, uw publicitair textiel of voor je werkkleding? Loop dan even langs in onze ruime showroom, waar onze medewerkers u graag zullen verder helpen!

Alternatief kan u ook hier met ons contact opnemen indien u al verdere vragen heeft.

Article Code: STAU771 Brand Code: STAU771

Hebt u een vraag over onze diensten?

Aarzel niet en contacteer ons, we kijken er naar uit om u te helpen.info@pasprint.be  +32 (0)3 326 13 30